Pedagogie

De pedagogische aanpak

De pedagogische benadering die we hanteren is gebaseerd op een afwisseling van theorie en oefeningen. Deze zijn praktisch en concreet, wat helpt om de onderwerpen te begrijpen en te verfijnen. De moeilijkheidsgraad van de oefeningen neemt geleidelijk toe en aanvullende oefeningen worden voorzien voor de snelste.

Bij de meeste onderwerpen worden oefeningen en correcties op papier aan de deelnemers gegeven, waardoor ze de gelegenheid hebben om ernaar te verwijzen of ze later na de training te herhalen. Elke oefening wordt gepresenteerd met een scenario. Dit wordt gevolgd door verschillende instructies voor het uitvoeren van de oefening. Tot slot staan onderaan de pagina de verschillende onderwerpen die onder de oefening vallen.

Alle op papier verspreide oefeningen kunnen desgewenst ook in elektronische vorm – per e-mail of USB-sleutel ter beschikking worden gesteld.

Trainersaanbod:

De trainers die voor onze missies worden benaderd, hebben allemaal jarenlang ervaring met IT-training. De meeste trainers kunnen alle cursussen in de catalogus aanbieden. Anderen hebben meer kennis van specifieke softwarepakketten.

Een van de belangrijkste punten van onze bedrijven is het garanderen van de uitstekende onderwijsvaardigheden van elke trainer binnen ons team. Deze vaardigheid beoordelen we regelmatig intern.

Het team bestaat voornamelijk uit “freelance”. Daarom is hun motivatie intrinsiek verbonden met hun beroepspraktijk en hun zorg om te worden geïntegreerd in een team dat hen een kwaliteitsvol onderwijs garandeert.

De meeste trainers hebben ook Microsoft-certificeringen voor MS Office-suite-producten. (http://www.microsoft.com/learning/en/us/certification/mos.aspx)

2000-2003

2007 2010

2013

       
Copyright EasyPro© 2017. Site réalisé par PRISM. Tous droits réservés.
X