Blended Learning, wat betekent dit?

Blended learning is een gemengde manier van leren. Het is een combinatie van e-Learning en de klassieke “klassikale” leermethode.

Easy-Pro vous propose des solutions blended learning en bureautique, en graphisme et en gestion de parc informatique sur mesure en Belgique

Deze methode biedt de volgende voordelen:

  • U bent in een lokaal met goede condities om zich te kunnen concentreren en te leren.   U bent niet alleen, er is een coach om u te helpen.
  • U vordert op uw eigen ritme.
  • U hebt altijd toegang tot uw opleidingen, zelfs buiten onze lokalen.

In de praktijk:

U komt in onze lokalen op de datum naar uw keuze in de planning. De coach installeert u op een PC met een koptelefoon en helpt u de e-learning opleiding te starten. Deze bestaat uit video’s die u zo vaak kunt bekijken als u wil. Na elke video wordt een praktische oefening voorgesteld, die u ook zo dikwijls kunt herhalen als u wil. Een video met de juiste oplossing wordt eveneens voorgesteld.

De coach blijft in het lokaal om tussen te komen bij technische vragen, het begrijpen van de materie of uitleg bij de te maken oefeningen.

Altijd beschikbaar:

U bent altijd vrij om uw cursus voort te zetten of te herhalen vanaf uw eigen PC. U behoudt gedurende verschillende maanden toegang tot uw vorming. Als u bv. 3 maanden nadat u een bepaald topic bestudeerd hebt en het in de praktijk wil brengen, maar u procedure vergeten bent, geen probleem: u meldt zich aan op de site van de opleiding en u bekijkt opnieuw de betreffende video met de oefening i.v.m. uw probleem.

Copyright EasyPro© 2017. Site réalisé par PRISM. Tous droits réservés.
X