Opleidingen

De inhoud van de opleiding

De inhouden en benodigde tijden zijn typisch voor opleidingen voor groepen beginners en gevorderden. Ze zullen worden aangepast in functie van de vragen en noden.

De gevorderde opleidingen laten toe een volledige kennis van de programma’s te verkrijgen maar dit is niet altijd nodig voor alle gebruikers. In dat geval is het interessanter na een basisopleiding een meer specifieke opleiding te volgen.

Voor Windows, Word, Excel en Access, zullen beslissingsschema’s u helpen om de kandidaten te oriënteren naar de meest geschikte opleiding. De vragen zijn genoteerd in ruiten en de pijlen leiden u naar andere vragen of de voorgestelde opleiding.

Het toepassen van hetgeen geleerd werd is van groot belang om de geziene materie te onthouden. Daarom raden we beginners aan meerdere weken te laten tussen een basisopleiding en een gevorderde of specifieke opleiding.

Voor Word en Excel, zijn de modulaire opleidingen voor diegenen die al een praktische kennis van het programma hebben en die verder willen gaan met een specifiek gebruik. Ze moeten de basisopleiding gevolgd hebben, of een equivalente voorkennis hebben.

Easy-Pro vous propose des formations en bureautique, en graphisme et en gestion de parc informatique sur mesure en Belgique
Copyright EasyPro© 2017. Site réalisé par PRISM. Tous droits réservés.
X